Predavanje Inge Fülepp "Sinergija slike i zvuka u umjetnosti kroz povijest"

PLAKAT_mali ekran4_web
Filmaktiv vas poziva na predavanje Ingeborg Fülepp “Sinergija slike i zvuka u umjetnosti kroz povijest/ “Mediji u pokretu” (Media in Motion) koje će se održati u petak 16. siječnja 2015. u Galeriji Filodrammatice s početkom u 20 sati.

Predavanje je zamišljeno kao prezentacija i strukturalna analiza umjetničkih radova Heika Daxla i Ingeborg Fülepp koji su 1990. godine osnovali nezavisnu organizaciju Media in Motion sa ciljem promocije najvrijednijih i za povijest medija najznačajnijih kreacija. Organizacju su zajedno vodili do smrti Heika Daxla 2012. godine. Ingeborg Fülepp nastavila je samostalnim radom šireći uz vlastitu kreaciju područje svog interesa i na domene i aktivnost sličnih profila.
Uz projekcije interaktivnih video instalacija, scenografskih video projekata nastalih u suradnji sa Studiom za elektroakustičku glazbu berlinske Akademie der Künste prikazat ćemo i 15 minutni video rad “Le Cinema le Train” koji je Heiko Daxl ostvario u suradnji s kompozitorom Tobias P.M. Schneidom 2004. godine.
Više informacija na: www.mediainmotion.de
Veselimo se vašem dolasku!

Recommended Posts