Skip to content

Radionica "DISTRIBUTE THIS!"

Jeste li ikad koristili dokumentarni film kao medij za poticanje javnog dijaloga? Kao materijal za nadopunu ili ishodište rasprava i otvaranje tema koje su bitne vašoj organizaciji? Zanima vas kako regulirati prava za prikazivanje, kako doći do kopije filma, a ne krasti verziju (sumnjive kvalitete) sa Youtubea? Kome se obratiti i kako napraviti dobru kampanju koristeći već ostvareni track-record filma?

ili

Imate li svoj film koji ste zamislili kao namjenski, ali čini vam se da bi možda mogao biti i nešto više od toga? Ne znate kako ga distribuirati i doseći što veću vidljivost? Želite koristiti film kao medij komunikacije svoje misije i ciljeva vašeg djelovanja?

Najavljujemo da će se u narednih nekoliko mjeseci u Rijeci održavati ekskluzivan program koji u fokusu ima upravo distribuciju dokumentarnog filma.

Program je potpuno besplatan za sve koje to zanima, a obuhvaća:

–       teorijske uvide

–       konkretne informacije

–       pregled izvora informacija

–       detaljno izložen sustav i okruženje audiovizualne industrije

–  projekcije filmova i analize pojedinih slučajeva uspješnih i kreativnih distribucijskih strategija

–       sudjelovanje poznatih producenata i distributera – Q&A

–       rad na vašim specifičnim projektima i konzultacije

Uključite se već sljedeći vikend – prvu radionicu održavamo u subotu, 22. lipnja od 10 do 14 sati / Filodrammatica, Korzo 28

Program «DISTRIBUTE THIS! DISTRIBUIRAJ TO!  – o promociji i distribuciji dokumentarnog filma»  je osmislila i vodi Morana Ikić Komljenović, producentica i redateljica (Little Red Dot  / Fade In / Taskovski films London).

Program je pomažu Hrvatski audiovizualni centar, Društvo hrvatskih filmskih redatelja, Istarska filmska agencija i Grad Rijeka.

Sve informacije i prijave: morana@littlereddot.hr