Skip to content

STIFF traži volontere!

Studiraš na Sveučilištu u Rijeci? Voliš filmove i filmske festivale, zanima te kako funkcionira produkcija festivala i želiš se u nju uključiti ? Prijavi se!

STIFF film festival traži kreativne, poduzetne i vrijedne studentice i studente koji će postati dio organizacijskog tima sedmog izdanja Međunarodnog studentskog filmskog festivala, koji se od 26. do 29.11.2019. odvija u Art-kinu u Rijeci.

STIFF-ov festivalski tim nudi ti znanje i iskustvo u organizaciji kulturnih sadržaja, radu na društvenim mrežama i odnosima s javnošću, dizajnu, snimanju, dokumentiranju. I da, masu dobrih filmova! Pročitaj opise volonterskih pozicija i apliciraj na tebi najzanimljiviju.

Prijavni obrazac ispuni na poveznici.

ROK za slanje ispunjenog obrasca je do 20.10.2020.

Napomena:
Obrazac se ispunjava isključivo pomoću elektroničkog identiteta Sveučilišta u Rijeci (AAI@EduHr korisnička oznaka/e-mail i zaporka). Studentice_i se trebaju ulogirati s _____________@student.uniri.hr.

Pozicije:

1. PR i društvene mreže
Pozicija: Asistent/asistentica voditelja društvenih mreža STIFF-a
Opis posla: Osmišljavanje tekstova za društvene mreže, objava tekstova i administriranje službenih mrežnih i društvenih stranica festivala.

2. Fotografija
Pozicija: Fotograf/kinja STIFFa
Opis posla: Fotografiranje i snimanje (dokumentiranje) glavnog i popratnog programa festivala

3. Snimaje – video dokumentiranje
Pozicija: Snimatelj /Snimateljica STIFF-a
Opis posla: Snimanje (dokumentiranje) glavnog i popratnog programa festivala.

4. Koordinator/ica popratnog programa
Pozicija: Koordinator/ica popratnog programa STIFF festivala
Opis posla: pomoć članovima festivalskog tima u planiranju i provođenju diskurzivnih aktivnosti i zabavnog programa festivala.


Međunarodni studentski filmski festival / Student International Film Festival (STIFF) prvi je hrvatski međunarodni festival koji je posvećen isključivo studentskom filmu. Pokrenut je 2014. godine u produkciji udruge Filmaktiv i Studentskog kulturnog centra Sveučilišta u Rijeci, a ima za cilj predstavljanje najboljeg od svjetske studentske filmske produkcije.